با توجه به اینکه دربهای اتوماتیک شیشه ای دارای انواع مختلفی مانند : درب اتوماتیک کشویی ، درب اتوماتیک تاشو ، گردان و لولائی می باشند انتخاب نوع درب اتوماتیک شیشه ای به عوامل ذیل بستگی دارد :
1 – عرض و ارتفاع دهنه
2 – نوع کاربری
3 – میزان تردد افراد
4 – طراحی داخلی و یا بیرونی ساختمان
متداول ترین نوع درب اتوماتیک در دنیا مدل کشوئی بوده که استفاده از آن به دلیل قیمت ارزان ، نصب راحت ، عملکرد ساده و هزینه های خدمات پس از فروش مناسب نسبت به انواع دیگر رایج تر می باشد.
شایان ذکر است مدلهای اشاره شده فوق بر حسب شکل قرار گیری موتور و ریل و لنگه های درب هر یک به اشکال متفاوتی تقسیم میشوند یکی از مواردی که مشتریان محترم هنگام انتخاب نوع درب اتوماتیک باید به آن توجه داشته باشند ظرفیت موتور انتخابی درب می باشد متاسفانه در ایران هنگام خرید درب اتوماتیک به ظرفیت موتور توجه نشده و قیمت پایین تر ملاک اصلی انتخاب قرار داده میشود.
انتخاب نا درست موتور باعث بالا رفتن اصطلاک موتور و در نتیحه کوتاه شدن عمر آن و به صدا افتادن درب پس از مدت کوتاهی میشود.
انتخاب نوع موتور بستگی به میزان تردد از درب و ابعاد لنگه های متحرک درب دارد با توجه به جنس لنگه های درب شامل نوع شیشه و نوع فریم استفاده شده در آن وزن لنگه های متحرک محاسبه شده و با ظرفیت موتور انتخابی تطبیق داده میشود. وزن قابل تحمل موتور معمولاً توسط کارخانه ی سازنده درب اتوماتیک ارائه میشود که این کارخانه ها چنانچه استاندارد های قابل قبول برای محصولاتشان اخذ نموده باشند وزن ارائه شده توسط آنها واقعی تر می باشد .
بزرگترین و با کیفیت ترین تولید کننده موتور درب اتوماتیک آلمان میباشد .
درب اتوماتیک از 2 قسمت اصلی اپراتور شامل ( موتور ، کنترل باکس و متعلقات ) و لت یا لنگه درب شامل ( شیشه و فریم ) تشکیل شده است . قسمت اول وارداتی بوده و قسمت دوم تولید داخلی کشور میباشد .
اپراتور درب اتوماتیک در ایران اغلب از کشور های چین و تایوان ، ترکیه ، ایتالیا ، سوئیس ، آلمان وارد کشور شده که متاسفانه سهم بزرگی از بازار ایران را کالاهای چینی درجه 2 و 3 به خود اختصاص داده اند بیشترین فروش درب اتوماتیک در ایران به ترتیب محصول چین ، ایتالیا و آلمان و سوئیس می باشد .
کالاهای محصول اروپا ی غربی مانند سوئیس ، سوئد و آلمان دارای بالاترین کیفیت و در نتیجه قیمت بالاتری بوده و پس از آن کالاهای ایتالیایی ، ترک ، تایوان ، چین و … به ترتیب در مرتبه های بعدی قرار میگیرند .