اهمیت استفاده از درب اتوماتیک در اماکن مختلف

سرویس دوره ای و خدمات ویژه آدورا

درب های اتوماتیک و ضد حریق

در خرید درب اتوماتیک یکی از نکات مهم که توسط کارفرمایان مدنظر قرار می گیرد، سرویسها یا خدمات دوره ای می باشد که شرکت های ارائه دهنده دربهای سنسوری، علاوه بر ارائه اپراتورهای دربهای برقی  (ارجینال) با کیفیت می بایست با اهتمام در ارائه خدمات پس از فروش و دوره ای مناسب با نیروهای متخصص و کارآزموده فرایند تکمیل رضایت در مشتریان را کامل نمایند.

ارائه خدمات دوره ای می بایست مطابق با استانداردهای مشخص شده از جمله   BS7036  توسط نهادهای بین المللی انجام پذیرد که بر اساس استانداردها، چک لیست تعیین شده که در بردارنده تمامی موارد موردنظر قید شده در استانداردها توسط تکنسین های فنی و متخصص در زمینه تعمیر و سرویس دربهای اتوماتیک کشویی یا سایر مدلهای اینگونه دربها تکمیل گردد. خدمات ارائه شده می تواند باعث افزایش طول عمر اقلام مکانیک و الکترونیک برای مصرف کنندگان و در نهایت جلوگیری از هزینه های سنگین خواهد شد.

امکان انجام خدمات یا سرویس های دوره ای به صورت ای ذیل وجود دارد:

  • خدمات ماهانه
  • خدمات دو ماه یکبار
  • خدمات فصلی
  • خدمات دو بار در سال

چک لیست موردنظر شامل موارد زیر می باشد:

  • کنترل تمامی سنسورها و چشمی های الکترونیکی جهت جلوگیری از برخورد لتها با افراد در هنگام عبور برای حفظ امنیت آنها
  • بررسی رگلاژ بودن لتهای ثابت و متحرک بگونه ای که هیچ گونه لقی که باعث ایجاد صداهای اضافه گردد، وجود نداشته باشد.
  • بازرسی شیشه های سکوریت و سالم بودن آنها و عدم وجود شکستگی
  • بررسی وجد لیبل های نشان دهنده اتوماتیک بودن درب
  • بازرسی تمامی درزها برای جلوگیری از اتلاف انرژی
  • اطمینان از فعال بودن و اتصال صحیح سیستم اطفاء حریق (در صورت وجود)

تمامی موارد فوق در چک لیست تعیین شده مشخص و توسط کارشناس فنی تکمیل می گردد می بایست در پروژه مربوطه قرار گیرد تا امکان دسترسی به سابقه فعالیت ها و اقدامات انجام گرفته بصورت مکتوب وجود داشته باشد.

در نهایت پیشنهاد کلی که می توان برای افزایش عمر مفید دربهای برقی و درب اتوماتیک به کارفرمایان ارائه گردد، عقد خدمات دوره ای بوده که تایید کننده این سخن می باشد:

پیشگیری کم هزینه تر از درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *